sami yusuf mega arena konseri
 Dünyaca ünlü müslüman sanatçı Sami Yusuf 1 Mart'ta İstanbul Arena Mega sahnesinde konser verecek. Yakın zamanda çıkardığı Wherever You Are ve Salaam albümlerinden parçalarını sevenleriyle buluşturacağı bu konserde, İstanbul'a yeni kazandırılan Arena Mega sahnesine'de hoşgeldin diyecek.
Konserin biletleri ilerleyen günlerde satışa sunulacak.
Sami Yusuf'un İstanbul Arena Mega konseriyle ilgili detaylı bilgileri ve son haberleri, hem İslam Ahengi'nden hem de Türkçe yayın yapan resmi sitesi Sami Yusuf Official Türkçe'den takip edebilirsiniz.

Arena Mega İstanbul Sahnesi


küçükçekmece mega arena

Dünyaca ünlü müslüman sanatçı Sami Yusuf 1 Mart'ta İstanbul Arena Mega sahnesinde konser verecek. Yakın zamanda çıkardığı Wherever You Are ve Salaam albümlerinden parçalarını sevenleriyle buluşturacağı bu konserde, İstanbul'a yeni kazandırılan Arena Mega sahnesine'de hoşgeldin diyecek. Konserin biletleri ilerleyen günlerde satışa sunulacak. Sami Yusuf'un İstanbul Arena Mega konseriyle ilgili detaylı bilgileri ve son haberleri, hem İslam Ahengi'nden hem de Türkçe yayın yapan resmi sitesi Sami Yusuf Official Türkçe'den takip edebilirsiniz.

Label: ,

Yorum Gönder

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *